Sistemul de Analiză a Riscurilor în Punctele Critice de Control (HACCP) este o lucrare scrisă ce conține o serie de norme de igienă ce trebuie respectate și implementate de orice persoană juridică care dorește să desfăsoare activități de alimentație publică în țările Uniunii Europene.

    Fisierele de mai jos ajuta la controlul si buna desfașurare a activități de alimentație publică in conformitate cu cerintele autoritatilor competente.

Nume fisier

Tip fisier

Pret

Descarca

Legenda tocatoare

Grafic de temperatura agregat frigorific

Declaratie de conformitate

Declaratie de conformitate conform contract

Copii de lipit in incinta locatiei

Procedura daunatori

Igiena personalului

Template retetar si pret productie

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
Whatsapp me Chef Alex Rada

#ChefAlexRada

Tel: +40-742-189-902 | Email: alex@alexrada.ro

|

Copyright © 2019 AlexRada.ro