top of page

Jurnalul unui bucătar consultant în România: O noua locatie la Tg. Jiu

Actualizată în: 9 nov. 2020

Proiect consultanță culinară N’Joy


Fiecare proiect este inedit și oferă o poveste aparte. Cred ca tocmai acest lucru mă fascinează și mă provoacă să continui mai departe să ofer serviciile mele în ceea ce privește consultanța HoReCa de la A la Z.


Burgerii N'joy la Tg. Jiu:



Povestea N’Joy se rezumă la faptul că administratorii business-ului dețin deja o carmangerie renumită așa că își doreau să pătrundă mai mult în această industrie HoReCa. Întâlnirea cu tinerii antreprenori din Hunedoara a avut loc la inceputul anului, pentru a deschide prima locație „N’Joy” în orașul lor natal, Petrila, jud. Hunedoara, cu gandul de extindere a burgeriei la Tg. Jiu.

Am discutat la telefon toate aspectele ce țin de meniu, de ce concept vor ei să ofere locuitorilor din Petrila, dar și tipul de utilaje de care ar avea nevoie pentru un flux tehnologic cât mai fluid. Consider că fluxul tehnologic este esențial pentru un restaurant/pub, deoarece ușurezi munca angajaților, iar timpul de „scoatere pe sală” al unui produs poate fi semnificativ mai rapid. Nu uita, zâmbetul angajaților înseamnă zâmbetul clienților, care va rezulta în zâmbetul tău, al administratorului, la final de lună 😉 (You know what I mean).


Serviciile mele au continuat cu prezența mea fizică în orașul Petrila, pentru a instrui echipa N’Joy, a mă asigura că utilajele profesionale de pe bucătărie sunt puse la locul potrivit și destinat lor, a implementa meniul și a dezvolta proceduri HACCP. Partea cea mai fun a fost „testing menu”. De ce fun? Pentru că am cele mai mari emoții, punândi-mi tot feluri de întrebări; una dintre ele ar fi: „Oare o să le placă combinațiile de texturi/gusturi ale burgerilor?”. După „testing menu” îmi place să asist la ședința foto de care preperatele mele se bucură la fiecare locație. De fire, sunt un perfecționist și pun mult suflet la fiecare proiect, așa că nu ratez nici o șansă să mă asigur că totul este on point.

De curând, prietenii de la N’Joy s-au extins și in Tg. Jiu, mai precis Shopping City Târgu-Jiu. Pentru această locație, deschiderea a fost mai lină, știam utilajele, preparatele, mai rămânea doar instruirea personalului.

Așa că dacă vrei să combini o mică escapadă de weekend cu cei dragi în orașul sculptorului renumit, Constantin Brâncuși, cu un prânz sățios și delicios, acum știi unde să te duci! N’Joy – Shopping City Târgu-Jiu este gazda celor mai buni burgeri din Tg. Jiu!

Până data viitoare rămâi dedicat și curios industriei în care activezi. Vei vedea rezultatele în viitor!

Dacă vrei să fii la curent cu ceea ce fac eu, mă poți urmări pe Instagram.

322 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Tu stii cu cine colaborezi?

Multe firme rămân cu datorii uriașe la distribuitori/producători și uneori nici măcar nu au de gând să le achite.

bottom of page