top of page

Consultanta Horeca

Restaurant, Bistro, Pub, Fast Food, Food Truck, Catering, Hotel, Cafenea

Un Restaurant de succes inseamna un management corect implementat

Avem capacitatea și experiența de a oferi servicii complete de consultanta in organizarea si managemantul bucatariilor profesionale. 

După cum bine știți, orice proiect are succes dacă există un management corect implementat. Domeniul HORECA este unul sensibil, de aceea echipa noastră se adaptează business-ului și dorințelor clientului, personalizand serviciile în funcție de proiect. Fiecare locație are nevoie de o anumită strategie pentru a  crește și pentru a deveni profitabilă pe termen lung. 

  

Stăm la dispoziția dumneavoastră atât pentru deschiderea unei noi locații cât și la reevaluarea și reorganizarea unei locații existențe. 

  

Suntem o echipă de profesioniști, care îmbină managemantul cu elementele marketing-ul și gastronomia, în așa fel încât să găsească echilibrul de care un restaurant are nevoie.  

Clienții noștri sunt foarte importanți pentru noi, de aceea ne dorim să vă dezvoltați, iar pentru aceasta avem  mijloacele și strategiile necesare.  

  

  • Consultanță în alegerea spațiului comercial adecvat tipului de business dorit  

  • Evaluare locație și proiect 

  • Asistentă în dotarea și utilarea bucătăriei precum și recomandarea celor mai bune soluții de echipare 

  • Dotarea  bucătăriei cu echipamente și utilaje 

  • Organizarea și implementarea fluxului tehnologic 

  • Managementul activității de productie si al calitatii

  • Managementul resurselor umane, organizare si comunicare

  • Aplicarea corecta a procedurilor de HACCP și autorizarea Sanitar Veterinară

  • Alegerea de furnizori și materii prime 

  • Alcătuirea și implementarea unui meniu personalizat în funcție de specific și locație  

  • Food design & plating pentru un nivel vizual superior 

  • Implementarea softuri de gestiune și contabilitate 

  • Recrutare și selecție de personal calificat 

  • Instruirea personalului bucătăriei 

  • Ridicarea nivelului profesional al business-ului 

  • Implementarea și îmbunătățirea sistemului de lucru precum și eficientizarea acestuia pentru un randament maxim 

  • Management-ul bucătăriei 

  • Controlul inventarial 

  • Detectarea pierderilor și prevenirea acestora 

Echipa noastră se mândrește cu multe proiecte de succes, după multă muncă și dedicare. Oferim servicii corecte și gândim strategii durabile în timp. Suntem inovativi și conștienți de faptul că domeniul Horeca cunoaste o dezvoltare continua. De asemenea suntem documentati in ceea ce priveste trendul actual, fiind mereu atenți la noi tehnologii care îi ajută pe partenerii noștri să se dezvolte.

   

  

Pentru proiectele deja existente propunem analiza, evaluarea și urmatoarele strategii de dezvoltare:

  

 * Evaluare Locație, Business și Brand 

 * Evaluare personal 

 * Evaluare clienți 

 * Training personal precum și recrutare și selecție 

 * Adaptarea în ceea ce privește trandingul actual în domeniul Horeca 

 * Eficentizarea modului de lucru pentru a da randament maxim 

 * Organizarea și implementarea fluxului tehnologic 

 * Implementarea de noi sisteme de lucru sau îmbunătățirea celor existențe  

 * Modificarea meniului

 * Alegerea de noi furnizori și materii prime 

 * Food design & plating pentru a aduce prepararele din meniu la un nivel vizual superior

 * Implementare soft de gestiune și contabilitate 

 * Ridicarea nivelului profesional al businessului 

 * Managementul bucătăriei 

 * Controlul inventarial 

 * Detectarea pierderilor și prevenirea acestora 

   

  

                Ai nevoie de un sfat sau o informație? Iți stăm la dispozitie la

nr. telefon +40 742 189 902 sau pe Whatsapp

wa-compressor_edited.png
schita plan bucatarie restaurant chef al
schita bucatarie profesionala chef alex
bottom of page