Private Chef

Intr-un eveniment sau chiar la tine acasa, meriti sa fii rasfatat!

Tell your visitors your story. Add catchy text to describe what you do, and what you have to offer. The right words can inspire and intrigue your audience, so they’re ready to take action on your site. To start telling your story, double click or click Edit Text.

Citeste mai mult...
 Ai întrebări? Contactează-mă pe Whatsapp
wa-compressor_edited.png
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • YouTube
Semnatura Chef Alex Rada
  • Acasă

  • Calendar

    • Calendar
    • Evenimente
    • Cursuri
    • Workshop
    • Private Dinner
  • Servicii

    • Servicii
    • Consultantă Horeca
    • Catering
    • Buffet & Bar
    • Private Chef
    • Workshop
  • Chef's Shop

  • HACCP

  • Blog

  • Contact

  • More

    Use tab to navigate through the menu items.
    • Toate articolele
    Caută
    Chef Alex Rada
    • 20 oct. 2021
    • 1 min

    Autorizare DSV ( Sanitar Veterianara ) pentru restaurant

    Autorizarea Sanitar Veterinară nu trebuie să fie un impediment în afacerea voastră și nu este greu de obținut!
    550
    Chef Alex Rada
    • 1 oct. 2021
    • 1 min

    Tu stii cu cine colaborezi?

    Multe firme rămân cu datorii uriașe la distribuitori/producători și uneori nici măcar nu au de gând să le achite.
    230
    Bucătărie mică de restaurant
    Chef Alex Rada
    • 15 sept. 2021
    • 1 min

    Bucătărie mică de restaurant

    O bucătărie mică poate fii problematică dacă nu avem un sistem bine organizat pentru fluxul tehnologic si HACCP.
    390
    Food Truck second hand sau nou?
    Chef Alex Rada
    • 15 aug. 2021
    • 2 min

    Food Truck second hand sau nou?

    Este rentabil un food truck second-hand sau mai bine luam unul nou? Foarte rar recomand cumpărarea unui food truck second hand, deoarele...
    590
    Amenzi de la DSV - Directia Sanitar Veteriana
    Chef Alex Rada
    • 1 aug. 2021
    • 2 min

    Amenzi de la DSV - Directia Sanitar Veteriana

    În cazul multor greșeli găsite în bucătăriile profesionale, trebuiesc oferite perioade de remediere, ci NU amenzi.
    220
    Street Food: Preț food truck – Cât costă?
    Chef Alex Rada
    • 15 iul. 2021
    • 2 min

    Street Food: Preț food truck – Cât costă?

    Mulți mă întreabă care este prețul unui food truck. Hai să vedem... În România avem multe opțiuni de a face un food truck, sau de a...
    540
    Ce spațiu comercial este bun pentru un restaurant?
    Chef Alex Rada
    • 30 iun. 2021
    • 2 min

    Ce spațiu comercial este bun pentru un restaurant?

    Atunci când deschidem un restaurant, căutam spațiul comercial ideal ca și localizare, dimensiune, utilități, etc. Factorul cel mai important
    260
    Cum alegem utilajele pentru bucătărie?
    Chef Alex Rada
    • 15 iun. 2021
    • 2 min

    Cum alegem utilajele pentru bucătărie?

    Utilajele bucătăriei de restaurant trebuiesc atent alese. Sunt achiziții scumpe ce au un impact crucial asupra activității business-ului.
    280
    Sunt vestiarul și dușul obligatorii pentru un restaurant sau fast food?
    Chef Alex Rada
    • 15 mai 2021
    • 1 min

    Sunt vestiarul și dușul obligatorii pentru un restaurant sau fast food?

    În regulamentul Eurlex 852/2004 nu sfecifica cu exactitate cine trebuie să aibă vestiar sau duș, ci ne lasă pe noi să decidem.
    180
    Utilaje și echipamente profesionale pentru bucătărie de restaurant
    Chef Alex Rada
    • 15 apr. 2021
    • 2 min

    Utilaje și echipamente profesionale pentru bucătărie de restaurant

    Utilajele și echipamentele profesionale sunt parte din fluxul tehnologic și te pot ajuta să ai o activitate fară accidente și productivă.
    270
    Este obligatoriu planul HACCP pentru restaurant sau fast food?
    Chef Alex Rada
    • 15 mar. 2021
    • 1 min

    Este obligatoriu planul HACCP pentru restaurant sau fast food?

    Restaurantele nu pot funcționa în legalitate dacă nu elaborează și mplementează un ghid de bune practici de igienă cu planul HACCP.
    510
    Ce trebuie să conțină meniul unui restaurant.
    Chef Alex Rada
    • 15 feb. 2021
    • 3 min

    Ce trebuie să conțină meniul unui restaurant.

    Meniul unui restaurant este cartea de vizită a localului. Pe lângă designul meniului, care trebuie să fie cât de cât original, trebuie ca...
    680
    Meniu de hotel, cu mâncare românească, dar altfel.
    Chef Alex Rada
    • 15 ian. 2021
    • 2 min

    Meniu de hotel, cu mâncare românească, dar altfel.

    Nu m-am putut abține și am adăugat și câteva preparate cu speficic Italian, Franțuzesc și chiar și Asiatic, pentru un vibe de travel
    200
    Etichete HACCP autoadezive pentru bucătărie de restaurant
    Chef Alex Rada
    • 1 dec. 2020
    • 2 min

    Etichete HACCP autoadezive pentru bucătărie de restaurant

    Sistemul de etichetare pe culori (etichete haccp) permite monitorizarea preparatelor și semipreparatelor din bucătăria de restaurant.
    3350
    Poze de preparate culinare sau fotografie de produs?
    Chef Alex Rada
    • 18 nov. 2020
    • 2 min

    Poze de preparate culinare sau fotografie de produs?

    Pe parcursul anilor am avut plăcerea de a cunoaște mulți oameni care sunt foarte buni la ceea ce fac. Este o placere să întâlnești...
    360
    Farfurii comestibile din cereale presate. Le ador!
    Chef Alex Rada
    • 4 nov. 2020
    • 2 min

    Farfurii comestibile din cereale presate. Le ador!

    Când am auzit prima data de farfurii comestibile făcute din cereale presate, am fost surprins. Normal că am fost super încântat să le încerc
    10
    Ghid de bune practici în alimentație publică
    Chef Alex Rada
    • 3 nov. 2020
    • 2 min

    Ghid de bune practici în alimentație publică

    In fiecare luna, se inregistreaza zeci de mii de cazuri de toxiinfectii alimentare cauzate de nerespectarea normelor de igiena alimentara
    7100
    Igiena angajatilor din restaurant - HACCP
    Chef Alex Rada
    • 2 nov. 2020
    • 3 min

    Igiena angajatilor din restaurant - HACCP

    Prevenirea contaminării alimentelor în timpul manipulării de către persoanele care intră în contact direct cu acestea.
    6930
    Dezvoltarea meniului pentru a reduce risipa alimentară
    Chef Alex Rada
    • 25 oct. 2020
    • 2 min

    Dezvoltarea meniului pentru a reduce risipa alimentară

    Mă doare să văd la ce nivel s-a ajuns cu risipa alimentară. Suntem pe locul 9 în Europa!
    420
    Ghid HACCP pentru restaurant.
    Chef Alex Rada
    • 4 oct. 2020
    • 3 min

    Ghid HACCP pentru restaurant.

    Sistemul de Analiză a Riscurilor în Punctele Critice de Control. Ghid HACCP pentru restaurant.
    1.1640