Thu, Oct 03 | Facultatea de Biotehnologii Bucuresti/ F

Simpozion The future of bread lies in its past

Vă propunem o abordare științifică despre procesele fermentative și despre cum putem îmbunătăți savoarea și textura pâinii, inspirându-ne din miezul pâinii de altădată, iar la final, bineînțeles, o degustare de pâini cu maia.
Nu mai este posibilă înregistrarea

Ora și locul

Oct 03, 2019, 1:00 PM GMT+3
Facultatea de Biotehnologii Bucuresti/ F, Bulevardul Mărăști 59, București 011464, Romania

Despre eveniment

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie evenimentul

Tel: +40-742-189-902  |  Email: alex@alexrada.ro

 

 

Copyright © 2020 AlexRada.ro. Website by HorecaRo - Consultanță HoReCa

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
Whatsapp me Chef Alex Rada

#ChefAlexRada