top of page

Tu stii cu cine colaborezi?

Verifica firma cu care urmeaza sa colaborezi!


Când ai un business începi să ai diferite legături, contacte și colaborări cu alte business-uri. De multe ori găsești contactul lor pe internet sau de la un prieten. Începi să creezi o relație cu ei și să colaborați. Indiferent că îi oferi servicii/ produse sau invers, trebuie să verifici cine sunt, cu ce se ocupă și dacă sunt autorizați pentru activitatea pe care o practică.


Găsim pe piață fel și fel de produse, servicii, oameni și practice, iar pe parcursul istoriei am aflat că totul este posibil, așa că de cele mai multe ori este bine să verifici și să fii atent, înainte de a fii prea tărziu.


Vă recomand să intrați pe termene.ro sau pe listafirme.ro de fiecare data și să verificați CUI-ul firmei cu care urmează să aveți contact. Pe termene.ro puteți afla chiar și dacă acea firma are datorii, dacă a avut sau dacă are vreun proces judecătoresc și alte informații care vă pot ajuta să creați un profil.


Nu este o noutate faptul că foarte multe firme rămân cu datorii uriașe la distribuitori/producători și uneori nici măcar nu au de gând să le mai achite.


Nu vă bucurați că semnați un contract mare! Uneori un astfel de contract unde furnizați servicii/produse și nu sunteți plătiți, vă poate duce afacerea la sapă de lemn și automat la închiderea acesteia.


Vă recomand cu tărie să nu vă grăbiți și să nu acceptați colaborări cu firme fantomă sau cu un istoric nu foarte limpede.
57 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page